TRÅDLØSE BURGERE : Snart kan du stille sulten med trådløst nett på McDonald's også i Norge.

Annonse


Trådløst på McDonald’s

McvDonald’s-kjeden har allerede innført gratis, trådløst nett i mange land. Nå er det Norges tur. I løpet av denne måneden får samtlige av de 68 McDonald?s-avdelingene i Norge trådløst nett fra leverandøre The Cloud.

Vi kommer til å tilby gjestene våre trådløst Internett, men samtidig er vi bevisste på at det ikke er vår «core business». Derfor har vi inngått en avtale med et selskap som kan leve opp til våre krav til kvalitet og åpenhet, sier Kristian Moe, IT-sjef hos McDonald’s Norge AS.

Åpent for alle

Nettet er åpent for alle, og krever ikke noe abonnement eller avtale med The Cloud. McDonald?s bestreber seg på at det skal være enkelt, gratis og mest mulig fleksibelt.

I dag handler det om mye mer enn bare å tilby en oppkobling. For det første er det ikke sikkert at brukeren har en bærbar datamaskin ? det kan like gjerne være en mobiltelefon eller spillkonsoll. For det andre ønsker brukerne å anvende favorittprogrammene sine på enklest mulig måte ? f.eks. Skype eller kanskje en applikasjon som forenkler oppkoblingen mot bedriftsnettverket. Vår jobb er å gjøre alt dette mulig, sier IT-sjefen.

Annonse


Kilde: Pressemelding fra McDonald?s Norge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse