Hopp til navigasjon Hopp til innhold
STORE AMBISJONER: ME vil bli Norges svar på MySpace.

Starter norsk «MySpace»

Fra kjøttmarked til nettverksbygging – Spraydate blir «Me».

Den noe fallerte nettsjekketjenesten SprayDate er forsøkt relansert i mange nye drakter av TV2 Nettavisen de siste årene. Brukerne har lenge hatt muligheten til å foredle sjekkingens kunst gjennom blogging og egne sider. I dag går tjenesten under navnet Side 2 Date.

Bygget opp fra bunnen

Nå lanserer imidlertid TV 2 Interaktiv konseptet «ME», som de håper skal bli norges svar på MySpace. Tjenesten er bygget opp fra bunnen av i løpet av tre år.

Her skal brukerne kunne ha egne nettsider der de blant annet kan legge ut bilder, video, musikkfiler og blogger. Redaktør Gunnar Stavrum i TV 2 Interaktiv kaller ME «…et community for deg som vil vise ditt virkelige jeg».

SprayDate-brukere på kjøpet

Brukerne vil få tilgang til ME gjennom TV 2 Interaktivs livsttilsportal Side 2. Brukere av SprayDate/Side 2 Date vil kunne logge på med sine eksisterende kontoer.

Dagbladets nettverkstjeneste Blink er hittil blitt karakterisert som det nærmeste vi kommer et norsk MySpace, blant annet fordi sjekketjenesten SprayDate har hatt ord på seg for å være langt mer sexfiksert.

Stikkord: internett