Annonse


Mange vil bli Xbox-tester

Microsoft søker etter det de kaller «den kuleste og beste gameren i Norge». Hun eller han skal spille Xbox 360-spill på heltid – mot god betaling og (får vi tro) så mange gratis spill som jun/han orker å kjøre.

18-årsgrense

Interessen har ikke latt vente på seg. Hittil har det kommet 250 søknader. mange av dem fra folk som nok er i yngste laget. Microsoft har satt aldersgrensen til 18 år, men det hindrer ikke folk som har en stund igjen til myndighetsdagen.

«Jæi er rågod å skyte mange på en gang», skriver en søker. «I hope this proves I’m good in English, even though I’m only fjorten» skriver en annen…

Snart sluttspurt

Søknadsfristen er 20 november. da vil Microsoft samle de mest aktuelle søkerne til en «shootout». Måtte den beste vinne…

Annonse


Om du vil søke, finnes jobbannonsen HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse