log_gullstikka

Annonse


Gullstikka tar form

2007 blir det femte året på rad spillprisutdelingen Gullstikka blir arrangert. Man har forsøkt seg med diverse former på utdelingen, og prøvd å gjøre arrangementet mer relevant og interessant for folk flest, og nå ser det ut til at ting beveger seg fremover.

Det mest interessante er at NRK vil sende hele showet på web-tv, og senere i et eget opptak på NRK2. Dette synes vi er veldig kult. Detaljene rundt hvordan showet blir er ennå ikke offentliggjort, men vi forventer oss noe som er mye mer publikumsvennlig enn tidligere.

Dessuten vil det legges ut billetter som kan kjøpes av publikum, og det vil være muligheter til å teste spill inne i lokalene.

Jurysammensetningen ble også nylig offentliggjort, og undertegnede er naturligvis med – sammen med en del gamle travere fra bransjen. Vil du henge ut med oss, følg med på www.gullstikka.no for info om når du kan kjøpe billetter.

Annonse


Gullstikka 2006 vil finne sted 1. mars på Sentrum Scene i Oslo.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse