bredband

Annonse


18 000 uten bredbånd

Telenor skylder på julerushet når de skal forklare hvorfor rundt 18 000 kunder syd i Oslo har vært uten bredbånd i mange dager.

Informasjonssjef Aners kroken i Telenor sier til VG Nett at dette skyldes at folk er i ferd med å endre vaner i førjulstida: – Før ringte de hverandre, nå surfer de i stedet, sier Krokan og peker på kraftig trafikkvekst i vintermånedene.

Sprengt ADSL-nett

De som er rammet av Telenor-feilen, synes ikke dette er noen plausibel forklaring på hvorfor de skal finne seg i å være i ti dager uten bredbånd.

I fjor ble det stilt spørsmål ved om Telenor overselger kapasiteten i sitt sprengte ADSL-nett, da husstander i Nord-Norge opplevde vedvarende nettverksproblemer over flere måneder. Nå kan det se ut til at Oslo-regionen også er rammet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse