firefox_logo

Annonse


Rekordnedlasting av Firefox 2.0

Dette tilsvarer 30 nedlastinger per sekund for det populære alternativet til Microsofts Internet Explorer. Mozilla opplyser at tilsvarende tall for første versjon av Firefox og Firefox 1.5 er henholdsvis 1 og 1.5 millioner nedlastinger det første døgnet.

Hemningsløst selvskryt fra Mozilla

Tallmagi eller ikke, til sammenligning kan vi opplyse om at Internet Explorer 7 ble lastet ned tre milioner ganger på fire dager.

Siste versjon av Firefox har blant annet bedre phishing-filter, et nytt brukergrensesnitt og bedre ytelse. Mozillas sjef for brukeropplevelser, Mike Beltzner, skryter Firefox sin fleksibilitet, pålitelighet og effektivitet opp i skyene:

-Hvis du liker å mekke, er det ingen grenser for hvor langt du kan ta denne nettleseren, sier Beltzner.

Annonse


BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse