TALLTULL:  Information Week anklager Linden Labs for å jukse med tall.

Annonse


3D-vær i Second Life

I begynnelsen var Værmeldingen, med mer eller mindre TV-vante meteorologer av varierende kjønn og utseende. Så kom værmeldingen på nettet. Og nå meldes det vel snart virtuelt vær i en virtuell verden der det regner og blåser på virtuelle personer.

Det tunge, amerikanske meteorologiske instituttet National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) står bak et nytt 3D-værmeldingsprosjekt i Second Life. I løpet av november håper de å være oppe og gå med en fullblods værtjenste for folk som kanskje aldri går ut.

Det er likevel ikke været i den fiktive nettverdenen som skal meldes, men rett og slett det virkelige været i det virkelige USA. Med andre ord er det fortsatt håp for de som måtte ha meldt seg ut av sin vanlige tilværelse for å leve virtuelt på fulltid.

Kanskje du rett og slett treffer dem utendørs en dag dersom 3D-været ser bra ut?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse