ps2360

Annonse


Xbox 360 fyker ut av hyllene

Seierherren?

Forspranget kan bli tungt å ta igjen for Sonys PS3, som ikke er ventet til Europa før et godt stykke utpå våren neste år. Innen den tid har 360 vært på markedet i nesten halvannet år.

Selv om Microsoft kan skilte med 6 millioner solgte Xbox 360 på et snaut år, ser ikke etterspørselen etter spillkonsollen ut til å dempe seg. IT-kjempen regner med å selge sende ut ytterligere 4 milloner konsoller før nyttår.

Likevel tjener ikke Microsoft penger på 360 – enn så lenge. Tapene i Xbox-divisjonen ble imidlertid nesten halvert fra 173 millioner dollar (1,1 millarder kroner) i tredje kvartal i fjor til 96 millioner dollar (628 millioner kroner) i tredje kvartal i år, melder BetaNews.

Annonse


Den originale Xbox-en har i alt solgt 24 millioner eksemplarer siden den ble lansert for fem år siden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse