MUSIKK TIL ALLE: Det tok én uke før noen kom opp med en metode for å fjerne restriksjonene på Music for the Masses.

Annonse


AllofMP3-DRM knekket

ITavisen har tidligere skrevet om Music for the Masses, det nye gratisproduktet fra den russiske musikktjenesten AllofMP3.com.

Omstridt nettsted

AllofMP3.com er svært omstridt fordi de selger musikk på nettet til en brøkdel av prisen du blir tilbudt andre steder. Plateselskapene hevder de ikke betaler artistene royalties, og ikke forholder seg til internasjonale avtaler.

Music for the Masses ble nylig lansert som et svar på at platebransjen har fått Visa til å sperre for betalinger til nettstedet. Tanken var at tjenesten skulle være gratis og la brukerne streame valgfri musikk gjennom en reklamefinansiert avspiller. Imidlertid skulle musikken ikke kunne kopieres eller lagres.

Stripper DRM

Nå, en drøy uke senere, ligger det småfrekke Music for Me ute til nedlasting. Programmet stripper vekk DRM-en AllofMP3.com har lagt til musikken, og konverterer til god, gammeldags MP3. Helt ulovlig, selvsagt.

Annonse


Mange gratisprogrammer inneholder spionvare eller reklamegeneratorer. Både Music for the Masses og Music for Me er antagelig ulovlige, og brukes på egen risiko.

Kilde:
Download Squad

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse