buzz kids screen

Annonse


Nå kommer junior-Buzz

Buzz til PlayStation 2 har tatt stuene våre med storm. De to tidligere utgavene tok for seg musikk og generelle kunnskaper, og kombinerte brukervennlighet med høy underholdningsfaktor.

Det tredje Buzz-spillet retter seg imidlertid ikke mot våre sosiale sammenkomst, men heller mot de av vennene våre som måtte være så heldige og skaffe seg unger. Buzz Junior, som det heter, handler først og fremst om de yngste.

Nå med minispill

Spillet, med tilnavnet Jungle Party, er imidlertid ikke lenger noe spørrelek. TV-show-estetikken er byttet ut med, vel, aper. Og masse farger. Barna skal nemlig ikke behøve å svare på spørsmål på samme måte som de tidligere Buzz-spillene, det handler nå om å bruke buzzerne (de medfølgende kontrollerne) for å kontrollere hele 40 minispill.

Kidsa digger Buzz

Annonse


Som de aller fleste minispill-samlinger, handler det først og fremst om raske reflekser og ferdigheter. Du må trykke på riktige knapper på buzzeren for å få disse små apene til å utføre visse funksjoner, som å sparke fotball i riktig retning og lignende. Spillbarheten er utrolig enkel, men igjen, dette retter seg mot barn og skal sørge for involverende underholdning for de yngste.

buzz-kids-450-2På visningen av spillet vi nylig var på, var det nok av unger som stod i kø for å prøve spillet. Dette tror vi er anbefaling nok, det var virkelig mye entusiasme å spore opp blant barna, og de vi snakket med virket veldig fornøyde med spillet. Dermed er det godt mulig at demografien til PlayStation 2 utvides ytterligere.

Nye buzzere

Rent teknisk er buzzerne bittelitt endret fra kontrollerne vi så i de forrige utgavene av spillet, de har nemlig fått tydeligere farger på knappene. Du vil imidlertid fint kunne styre spillet med dine gamle buzzere, om du har kjøpt Buzz tidligere.

Buzz Junior virker til å være et artig spill for de yngste, og vil sikkert tiltrekke seg noen voksne som ønsker å være med ungene på leken. Vi tviler imidlertid til på at spillet er noe for de opprinnelige, eldre Buzz-entusiastene, som heller bør vente på det nye Buzz Sports. Sportsutgaven skal lanseres før jul.

Buzz Junior Jungle Party er i salg i dag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse