Får du feil i gamle spill: husk å laste ned DirectX 9.

Annonse


Lokketilbud på Vista

PC-kjøpere som kjøper nye versjoner av Windows XP og Windows Media Center fra i morgen, vil få en kupong som gir nesten gratis oppgradering til Windows Vista.

Skjulte kostnader

Det man må betale for en Vista-oppgradering når operativsystemet blir tilgjengelig for vanlige forbrukere til neste år, er kostnader for frakt og produksjon. Disse varierer, alt etter hvilken Windows-versjon du har installert på maskinen din.

Har du for eksempel forhåndsinstallert Windows XP Home, vil det koste deg 636 kr å oppgradere til Vista Home Premium. Velger du Vista Home Basic, vil oppgraderingen “bare” koste 436 kr. For de som har kjøpt PC med Windows Media Center installert, vil Vista-oppgraderingen koste 134 kr.

Forutsetter kjøp av PC

Tilgang til oppgraderingen forutsetter at man har kjøpt en ny PC merket “Vista Capable” fra og med i morgen, 26. oktober, til og med 15. mars. Med disse PC-ene vil det følge med en verdikupong som gir en rimeligere oppgradering til Vista. Oppgraderingen må bestilles via Microsofts nettsider innen 31. mars 2007.

Annonse


Årsaken til at Microsoft velger å gå ut med dette tilbudet, er for å forhindre at julesalget av PC-er faller fordi folk utsetter PC-kjøp i påvente av Vista. Innsidere i bransjen anbefaler likevel at man venter med å bytte operativsystem til Vista har vært i salg en stund.

The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse