Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bli ITavisen-designer!

Mange har kritisert oss for det nye utseendet vårt. Nå har alle sjansen til å forbedre det!

Da vi kom i helt ny drakt 21. august, lot ikke reaksjonene vente på seg. Nærmere 600 meldinger rant inn i kommentarfeltet til artikkelen der vi ønsket leserne velkommen til den nye utgaven. De fleste av dem var sterkt kritiske, og ikke få var direkte hatske.

Leseren har alltid rett

Siden har debatten rullet og gått, både i og utenfor ITavisen. Vi har svart så godt vi har kunnet, men innser selvsagt at det er dere lesere som har rett. Klarer ikke vi å lage et produkt som dere liker trynet på, så går dere et annet sted.

Dette tar vi nå konsekvensen av. Vi vil gjerne vite hvordan du vil at ITavisen skal se ut. Derfor ber vi alle med en webdesigner i magen om å legge inn et bilde i jpg-format av forsiden slik dere tenker dere den på Pimp My ITavisen.

Vinneren får Wii

Du kan også stemme på de forslagene som kommer inn, akkurat som med Pimp My PC.

Før jul vil vi kåre en vinner, basert på avstemningsresultatene og det vi selv mener. Vi kan ikke love at designet vil bli brukt, men vinnerforslaget vil opplagt veie tungt når vi skal gjøre endringer framover. ITavisen/Aller Internett forbeholder seg alle rettigheter i forbindelse med forslagene.

Og best av alt: Vinneren får en en Nintendo Wii spillkonsoll i premie.

Legg inn ditt nye design HER

OBS! Vi forbeholder oss retten til å refusere forslag dersom det er kopi av et annet forslag eller bare en en dårlig spøk….

Stikkord: internett