Hopp til navigasjon Hopp til innhold
TATT BOKSTAVELIG: Fra F-Secures hovedkvarter. Denne gangen har noen tatt dem på ordet. (Ill.: Ida Oftebro/ITavisen)

På vakt mot Virus døgnet rundt

ITavisen har besøkt F-Secures viruslaboratoruim i Helsinki. Se bildene her.

Finske F-Secure er fortsatt å regne som en junior i sikkerhetssammenheng. Likevel har selskapet rukket å gjøre seg bemerket, og er blant annet ledende i sikkerhetsløsninger for internettleverandører.

Slik ser et viruslaboratorium ut

I forbindelse med lansering av siste versjon av selskapets antivirusprodukt F-Secure Internet Security 2007, ble ITavisen invitert inn i det aller helligste, selskapets viruslaboratorium i Helsinki.

Her fikk vi innblikk i hverdagen for verdens virusbekjempere, og en liten demonstrasjon av hvilke verktøy man benytter seg av når man bekjemper virus 24 timer i døgnet.

SE BILDENE FRA VIRUSLABORATORIET!

Unik rootkit-beskyttelse

F-Secure Internet Security 2007 inneholder blant annet DeepGuard-teknologien, som i tillegg til analysere nye programmer når de lastes inn på maskinen, også overvåker disse for mistenkelig aktivitet kontinuerlig.

Nytt i 2007-versjonen er også en helt ny rootkit-beskyttelse kalt BlackLight, anti-phishing for e-post og foreldrekontroll med egne innstillinger for barn og tenåringer. F-Secure Internet Security 2007 er tilgjengelig fra 23. oktober.

<DSART342861><b>ENTER HERE:</b> Bli med inn i F-Secures hovedkvarter.</a>

SE BILDENE FRA VIRUSLABORATORIET!
Stikkord: virus