Sony_Stringer

Annonse


Vil ha japansk Sony-sjef

Sony har alvorlig trøbbel for tida. De må trekke tilbake alle sine batterier, de har lagt seg ut med PC-brukerne gjennom å bruke CD-kopibeskyttelse som installerer spionvare, PS3 er sterkt forsinket og MP3-spillersalget er elendig i forhold til iPod.

Lei av dårlig nytt

Nå er styreformann Noboyuki Idei grundig lei av alle de dårlige nyhetene. Briten Sir Howard Singer ble i mars i fjor som første ikke-japaner i historien ansatt som toppsjef i selskapet. Stringer har bakgrunn i mediabransjen, blant annet som TV-journalist. Han har tidligere ledet Sonys amerikanske avdeling.

Idei sier til nyhetsbyrået Reuters at han nå vil ha noen fra «den unge generasjonen» ved roret. med dette mener han en 40-45 åring. Og han er klar på at det denne gangen skal være en japaner, akkurat som i gode, gamle dager.