Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Click blir første 50 GB Blu-ray-film

En film om en helt spesiell fjernkontroll – med ukomprimert lyd.

Filmen Click, med Adam Sandler i hovedrollen, vil bli den første tittelen som slippes på en tolags Blu-ray-plate. De 50 GB med informasjon som platen rommer, skal blant annet utnyttes til å formidle ekstramateriale i HD-kvalitet og ukomprimert PCM(Puls Code Modulation)-lyd.

Ridley Scott i alle kanaler

Click handler om en arbeidsnarkoman arkitekt som finner en helt spesiell universalfjernkontroll. Med denne kan han spole frem og tilbake til hendelser i sitt eget liv. Problemene oppstår når fjernkontrollen begynner å handle på eget initiativ.

Andre utgivelser som er på vei til Blu-ray 50 GB er Black Hawk Down, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby og Kingdom of Heaven.

Ny avspillingsteknologi

Black Hawk Down vil være den første Blu-ray-filmen med Sonys nye Blu-wizard avspillingsteknologi. Denne lar seerne skreddersy hvordan de vil se enkelte elementer.

Blu-ray og HD DVD har hittil ikke klart å leve opp til markedets forventninger i USA. Langt færre spillere enn antatt er solgt hittil, men analytikere har likevel tro på formatene. Blant annet knyttes det store håp til at salget av PlayStation 3 skal drive salget av Blu-ray-filmer til himmels.

<b>FORUTSIGBART:</b> Fra filmen Click, med Adam Sandler i hovedrollen.
(Ill.: Sony)

Kilde:
Reuters

Stikkord: lydogbilde