Hopp til navigasjon Hopp til innhold
aeon-concept-2[1] (Ill.: Microsoft)

Nokia med touch screen-mobil

Prototype under utvikling i Helsinki stiller BenQs konseptmobil i skyggen.

I følge nettstedet Engadget jobber Nokia nå med konseptmobilen Aeon.

Fremtidens mobil?

Aeons mest fremtredende særtrekk er at hele telefonen er dekket av en trykksensitiv skjerm. Dette har visse likhetstrekk med BenQ Siemens black box-mobil. Denne er det imidlertid usikkert om noen gang vil komme på markedet, etter at BenQ Siemens annonserte stopp i all europeisk mobilproduksjon.

Foreløpig er dette en visjon som ikke lar seg realisere med dagens teknologi. Vi antar imidlertid at Nokias forskningsteam er i full gang med å realisere drømmen, som blant annet må innebære å finne opp det ultimate ripesikre materialet.

Stikkord: Mobil, nokia, touch