Annonse


Dagbladet på DS

Dagbladet.no har som første europeiske nettavis laget en egen versjon for den bærbare spillkonsollen Nintendo DS.

– Vi ser at Nintendo DS egner seg for å lese nyheter på i tillegg til å spille på. Vanlige websider egner seg ikke så godt fordi de er for tunge å laste. I tillegg er de vanlige websidene ikke tilpasset skjermen på Nintendoen, slik at leseren må scrolle horisontalt. Vi har derfor laget en spesialtilpasset versjon som er rask å laste og tilpasset i bredden, forteller utvikleren Ola Strømman til Dagbladet.no.

Bruker begge skjermene

Den «lette» versjonen av Dagbladet.no er skreddersydd for Opera, den norske nettleseren som har avtale med Nintendo. Avisen utnytter begge de to skjermene i spillmaskinen, slik at du får så mye innhold som mulig på nett brett.

Du finner DS-utgaven på wap.dagbladet.no. Avisen har tidligere laget en versjon også for Sonys PSP.