Firefox - det er fa'li det...

Annonse


Firefox-hull var hacker-spøk

Den ene av de to hackerne som i går sto frem og hevdet at det fantes gigantiske sikkerhetshull i Firefox, har nå gått ut og sagt at det hele var en spøk.

-Meningen med talen vår var å være morsomme. Det stemmer ikke at jeg sitter på 30 ukjente sikkerhetshull i Firefox, eller at jeg har funnet en måte å fjernkjøre kode på andre maskiner via sikkerhetshull i Firefox. Jeg vil gjerne beklage til alle involverte, sier Mischa Spiegelmock til bloggen Mozilla Developers Center

ITavisen rapporterte, i likhet med medier verden over, i går at de to hackerne hadde funnet et kritisk sikkerhetshull i Firefox. Dette stemmer altså ikke, så alle Firefox-entusiaster kan sove trygt i natt i visshet om at de fortsatt er langt tryggere enn alle verdens Explorer-brukere.