Hopp til navigasjon Hopp til innhold
FIKSET: Nå skal iTunes fungere etter intensjonene.

ITunes 7 oppdatert

Etter en storm av klager på iTunes 7 har Apple fikset en ny versjon på rekordtid.

Problemprogrammet iTunes 7 ble bare åtte dager gammelt før det ble avløst av en ny versjon.

ITunes 7.0.1 skal være mer stabil og ha bedre ytelse enn forgjengeren. Cover Flow-problemene er ryddet opp i, CD-importen skal nå fungere prikkfritt og trøbbelet enkelte hadde med iPod-synk er er også fikset ifølge Apple.

Mac-versjonen føles i alle fall noe mer snappy – med et bibliotek på 150 GB fordelt på 23.000 låter på en ekstern firewiredisk.

Systemkrav

Minimumskravene for å kjøre iTunes er OS X 10.3.9 eller nyere, 500 mhz G3 eller bedre, 256 MB minne og Quicktime 7.13. Kjører du Windows må du ha Windows 2000 SP4 eller Windows XP SP 2. Minnekravene er på Windowssiden er skjerpet til 512 MB – hvis du skal bruke videomulighetene i iTUnes. Minimum prosessor er en 2 GHz Pentium og et 32 MB skjermkort.

Som alltid er det en fordel å ha noe mer enn 256 eller 512 MB minne for å få fullt utbytte av iTunes. Mange av problemene brukerne hadde med 7.0 skyldtes gamle maskiner, lite minne og fulle disker.

Autooppdatering

Den nye versjonen kan lastes ned via Software Update under OS X. Bruker du Windows kan du laste ned fullversjonen her.

Eventuelt kan du søke etter oppdateringer i iTunes, som skal gi deg beskjed om at det er en ny versjon tilgjengelig. Du vil uansett havne på den samme nedlastingssiden.

Stikkord: internett, itavisen, lydogbilde, mac, mp3, programvare