Hopp til navigasjon Hopp til innhold
motorstorm

Se ferske PS3-spill

TOKYO (ITavisen): PS3-spillene ser bedre ut enn noensinne, og her er noen videoer fra titler som imponerte oss mest.

Vi kan begynne med å oppsummere at kvaliteten på PlayStation 3-spillene har tatt store skritt fremover etter den ujevne visningen på E3 i mai. Grafisk er omtrent samtlige av spillene langt penere enn for et halvt års tid siden, og det er også en annen ting som imponerer: Den stabile frameraten. Vi har ikke sett mye antydninger til hakking i løpet av Tokyo Game Show.

Motorstorm er et av spillene vi plutselig fikk mest tiltro til. De eksterne kameravinkelene begynner nesten å nærme seg de forhåndsrendrede videoene vi så på E3 2005. Klart, det synes at det bare er et spill, det er langt fra så dramatisk som den første, kontroversielle E3-traileren, men vi har nå lite tvil om at PS3 vil kunne levere solide, visuelle opplevelser. La oss bare håpe at kvaliteten på selve spillene lever også opp til forventningene.

Virtuell safari

Så har vi Afrika da, en slags safarisimulator, men uten vold og blod. Et kosespill, kan man kanskje si. Konseptet er vanskelig å forstå, men vi ser for oss rett og slett et spill vi kan slappe av med. Og hvorfor ikke? Det kan hende Sony har en skikkelig vinner der.

Under visningen vi var på fikk vi også sett menyene til PlayStation 3 (som vi ikke fikk lov å filme). Det har for så vidt ikke vært noen hemmelighet at menysystemet er omtrent identisk med PSP, og vi ble imponert hvor raskt og responsivt det var. Blant funksjoner som ikke tidligere hadde vært vist var vennelisten, som er en vertikal oversikt over vennene dine, med små ikoner ved siden av. Derfra kan du enkelt sende beskjeder til kompisene.

Vi fikk sett hvordan PSPen kan kobles opp mot PS3 og hente videoer og bilder, og de elegante slideshow-funksjonene. PS3 vil også få jevnlige firmwareoppdateringer på lik linje med PSP.

Men nok prat, sjekk ut disse filmklippene:


Se traileren til Afrika


Se videoklipp fra Motorstorm


Se videoklipp fra GT HD


Se videoklipp fra Resistance