Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sony rammet av Gracenote-feil

En feil i musikkdatabasen Gracenote rammer Sony-brukere.

Gracenote er stedet mange musikkelskere henter sin informasjon om musikken de spiller. En rekke musikkprogrammer (blant dem iTunes) bruker denne databasen for å legge inn informasjon om låttittel, artist og album.

Plasterlapp ute

Ett av disse programmene er Sonic Stage, som brukes med Sonys MP3-og minidiscspillere. Sony og Gracenote går nå ut med en fiks mot feilen, som har vært kjent siden midten av juni.

Feilen gjelder Microsofts programvare ActiveX, og rammer dermed bare Windows-brukere. Det skal ikke være fare for andre enn de som bruker progamvaren fra Sony. Feilen omfatter også musikkprogrammet Connect Player, som er Sonys svar på iTunes med forbindelse til Sonys musikkbutikk på nettet.

Kilder:
News.com
Gracenote.com

Stikkord: lydogbilde, programvare