Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vil miste møydommen på nett

Sarah DiMuro er 29 år gammel og jomfru. En jomfru i nød. Nå lanserer hun en kampanje på internett i håp om å finne en mann som kan «hjelpe» henne før hun fyller 30.

Den særdeles offenlig leteaksjonen har fått bred omtale i USA og både konservative og feminister raser mot påfunnet. At prosjektet er sponset av damebladet «Jane» er slett ikke med på å roe gemyttene.

Den snart 30 år gamle New York-kvinnen har nå i underkant av to måneder på seg, om hun skal unngå stemplet som «ekte» gammel jomfru. 7. november fyller hun 30.

Underholdning?

Noen kritikere avfeier DiMuro som en oppmerksomhetssøkende wannabe, mens andre igjen tolker stuntet som en truende forsmak på kommende trender i underholdningsbransjen, skriver The Times.

– En kvinne som snart fyller 30, et nytt trinn i voksenlivet, blir redusert til barnslig underholdning for vilt fremmede, sier Dawn Eden, forfatter av «The Thrill of the Chaste» (Gleden ved kyskhet) og ivrig forkjemper for seksuell avholdenhet blant tenåringer.

Hallik

DiMuro hevder at hun fikk sitt første kyss som 23-åring og uansett om hun forteller sannheten eller ikke har stuntet skapt furore. «Jane» blir kritisert for å opptre som hallik for 29-åringen, som likevel ikke angrer på at hun stilte sin jomfruelighet – eller mangelen på den – til offentlig skue.

«Janes» lesere kan stemme på potensielle kandidater som kan vinne en date med jomfruen.

For å komme i betrakning må man fylle ut et spørreskjema på Janemag.com.

Stikkord: internett