Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Her avbildet Logitechs nåværende Harmony-modell: Harmony 1000. (Ill.: Logitech)

Med Logitech i godstolen

Harmony 1000 har trolig alt en fjernkontroll-frik kan ønske seg: 175 000 innebygde koder, styring via web, støtte for både RF og IR og pen design.

Selv om den skal koste 500 euro (om lag 4000 kroner) er Harmony 1000 ikke noen spesielt dyr fjernkontroll. Toppmodellen i Philips Pronto-serie ligger for eksempel godt over, og et feinschmeckermerke som Crestron koster flere gjennomsnittlige månedslønninger.

Både IF og RF

Harmony 1000 har trykkfølsom fargeskjerm der de viktigste funskjonene kommer opp. I tillegg styrer den både apparater med infrarød mottaker og RF-mottaker. Dermed kan fjernkontrollen styre enheter som står i andre rom enn der du sitter.

175 000 kodesett

Som på tidligere Harmony-modeller programmeres alt vie et webgrensesnitt. Du får en konto på et nettsted som husker alle endringer du har foretatt. Kodene til 175 000 apparater og 5000 merker ligger allerede klart i Logitechs database, som er verdens største i sitt slag. Skulle du mot formodning ha et apparat som ikke samarbeider, kan kontrollen programmeres manuelt.

Eksakt norsk pris er ikke tilgjengelig ennå, men det er klart at den vil ligge et sted mellom 4000 og 5000 kroner. Lansering skjer i løpet av høsten.

Les mer på Logitech.com

Kilde: Pressemelding fra Logitech Norge

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare