Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ANOREKTISK MOBIL: Samsung X820 kan få selv en supermodell til å se feit ut. (Ill.: DinSide/Marius Røstad)

Syltynt fra Samsung

Test: Samsungs X820 er bare 6.9 millimeter tykk, men har likevel plass til det meste du forventer av en god mobiltelefon. Men duger den?

Motorola sjokkerte en hel mobilverden da de kom med sin syltynne Razr. Nå kommer Samsung etter med en mobiltelefon som bare er 6.9mm tykk. X820 er rent designmessig en liten lekkerbisken.
 

Widescreen-skjerm

Den beskjedne tykkelsen kan gi inntrykk av at Samsungs X820 ikke tåler veldig mye juling. Imidlertid er den ikke så liten som den først gir inntrykk av. Med lengde og bredde på henholdsvis 113 og 50 millimeter, har Samsung også fått på plass et behagelig tastatur.

Samsung X820 har et to megapiksel kamera. Uten blits er dette imidlertid kun brukbart i dagslys, og billedkvaliteten er virkelig ikke mye å skryte av. Skjermen er i widescreenformat, men har bare 176×200 punkters oppløsning. Dette er litt i minste laget, selv for en mobil som bare veier 66 gram.
 

Batteriet trekker ned

Mobiltelefonen har ikke 3G, men støtter EDGE. Dermed får man dataoverføring i akseptable hastigheter. Men hvorfor får man ikke sende e-post med vedlegg større enn 300 kb? Når mobilkameraet er på to megapiksler blir jo dette meningsløst. PC-synkronisering går imidlertid smertefritt.

Det som virkelig trekker ned med Samsung X820 er batterilevetiden. Når man sammenligner med mobiler i samme prisklasse, rundt 2500 uten abonnement, holder det ikke med to og en halv times taletid. Dermed havner Samsung X820 midt på treet, med et terningkast fire.

Les hele testen hos DinSide

 

Annonse
Stikkord: Mobil, mobiltelefon, mobiltest, samsung, Tester