Hopp til navigasjon Hopp til innhold
PÅ REKKE OG RAD: P3300,P3600,S620og S310. (Ill.: HTC)

Fire nye fra HTC

HTC (tidligere Qtek) er ekspert på Windows-telefoner. Nå smeller de til med fire nye modeller.

HTC S620 er supertynn til PDA-telefon å være. Den har standard QWERTY-tastatur og er beregnet på brukere som primært har behov for å løse kontoroppgaver utaskjærs. Vekten er på beskjedne 130 gram med batteri. Prisen er foreløpig ikke annonsert.

Med navigasjon

HTC P3300 er GPS-modellen for deg som trenger satellittnavigasjon for å finne fram. Her finnes det to utgaver: En med europeiske kart og en med en valgfri by. Prisene vil i Norge ligge på henholdsvis 5790 og 4790 uten moms og binding. begge modeller har programvare fra den kjente navigatørleverandøren TomTom.

Både fritid og jobb

HTC P3600 er smarttelefonen som egner seg både til fritids- og arbeidsbruk. Her er det lagt vekt på kamera og MP3-spiller. designen er også mer «hjemmevennlig» enn de andre. Denne er prissatt til 5190 kroner, uten moms og binding til teleselskap.

3600 har ekstra kamera for videosamtaler, og er for øvrig den eneste av de nye telefonene som har 3G. Skal man ha dette i andre HTC-telefoner, må man ty til de to tidligere HTC-modellene TyTN og MTeoR, som kom i juni.

HTC S310 er i likhet med HTC S620 ikke prissatt ennå. Men mye tyder på at dette vil være den rimeligste telefonen i den nye generasjonen. Smarttelefonen ligner på en vanlig mobiltelefon, men har alle de mulighetene en smarttelefon med Windows Mobile kan by på. her har du også valget mellom svart, hvit og grå utførelse.

Kilder:
HTC.com
Dangaard Norge

Stikkord: handheld, Mobil