Hopp til navigasjon Hopp til innhold
lowres_zenw_p1

Ny mediespiller fra Creative

Kampen om bærbart bilde er ikke over. Creative kommer nå med en ny videospiller med superskjerm.

Det er ikke så lenge siden Creative lanserte sin Vision, en mediespiller som takler det meste av formater, og viser dem på en flott og stor skjerm. Video, bilder og musikk var stikkordene. Det fungerte jo ganske bra…

Men det er alltid rom for forbedring, og den ferske Vision W bygger på forgjengeren – men er enda lekrere, ser det ut til.

Fortsatt en tjukkas

Den ser ikke dramatisk annerledes ut ved første øyekast: Utformingen er generelt den samme, med tilsvarende knapper. Men skjermen utgjør den store forskjellen. En 4.3 tommers overflate, med hele 480×272 oppløsning og støtte for over 262.000 farger bør tilfredsstille de fleste.

Spilleren er tilgjengelig i 30 GB- og 60 GB-utgaver, og i følge Creative er det plass til opptil 240 timer med film i de aller fleste formater, 15.000 sanger eller flere titalls tusen bilder.

Spilleren har også Compact Flash-minnekortplass, FM-radio, stemmeopptak, enkle organisatorfunksjoner, TV-uttak og batterilevetid på 13 timer musikk eller 4.5 timer med video.

30 GB-versjonen koster 649 dollar. Vi har for øyeblikket ingen detaljer rundt norsk lansering, men regner med mer informasjon snart.

Stikkord: lydogbilde