Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er Messenger-telefonen

IFA-rapport: Windows Live Messenger har en god pratefunksjon. Hva er da mer naturlig enn å legge dette inn i en kjekk liten telefon? Philips har løsningen for deg som foretrekker å bruke telefonen når du prater med folk på MSN Messenger.

BERLIN (ITavisen.no) Philips har gjort nettopp det. Både du og den du snakker med er nødt til å være pålogget via PC. Via en liten boks formidles Messenger-grensensnittet til telefonene, og så er det bare å prate i vei.

Se video av telefonen (Windows Media)

Må være hjemme

Det begrenser selvsagt verdien av produktet at du er bundet til et hus eller et kontor når du skal kommunisere. Men vi tenker umiddelbart at dette kan være begynnelsen til ekte mobil bruk av Messenger, mer enn de tekstklientene som allerede finnes for smarttelefoner og andre mobiler.

Philips kunne også vise fram en Skype-telefon med videofunksjon. Perfekt for romantiske samtaler på sengekanten…

Stikkord: internett