Bekjenn dine synder på nettet

<b>ANONYME SYNDERE: </B> Dette megetsigende bildet møter deg på forsiden av Mysecret.tv.

I juli opprettet det evangeliske nettverket «Lifechurch» nettforumet «Mysecret.tv», der folk kan skrifte anonymt.

Stifteren av frikirken, fader Craig Groeschel, mener det var helt nødvendig å komme med dette tilbudet nå.

Mange skjebner

– Jeg vet ikke hvor mange hundre ganger folk har kommet til meg og fortalt at de ville dele sine dypeste hemmeligheter med meg. Jeg innså at mange mennesker bærer rundt på mørke hemmeligheter og internett gir disse en sted å skrifte i første omgang, sier pastoren til New York Times.

Annonse

På sidene finner man blant annet fortelligen om den vellykkede familie- og forretningsmannen som har et seksuelt forhold til en mann i samme menighet. Historien fra en ung kvinne som som skjøt kjæresten i narkorus og kvinnen som ble solgt av sin far for å ha sex med andre menn og flere lignende skjebner.

Det er mange steder på nettet som gir folk muligheten til å dele sine mørke hemmeligheter med verden, men Mysecret.tv-forumet er det første som tilhører en kirke.

-Overrasket

Siden oppstarten for en måned siden har Mysecret.tv fått vel 150.000 treff og drøyt 1.500 har bekjent og angret sine synder.

Etter 16 år som skriftefar var Craig Groeschel klar over at de sm besøkte kirken for å fortelle hemmelighetene sine ofte var plaget med skyld. Likevel er han sjokkert over de historiene som postes på Mysecret.tv.

– Å vite at så mange av de jeg treffer hver uke, som utad ser normale ut, likevel bærer på så mye smerte har vært overraskende, sier han.

Annonse
Annonse