Hopp til navigasjon Hopp til innhold
boxshot_uk_large

Ny Burnout på vei

Det har vært stille fra Criterion en stund, men nå avslører de et nytt Burnout-spill. Les detaljene!

Burnout Revenge er allerede ett år gammelt, og spillet har enda ikke tatt ordentlig steg inn i neste generasjon. Riktignok dukket Burnout Revenge også på Xbox 360 i vår, men den versjonen skilte seg ikke så dramatisk fra Xbox/PS2-originalen.

Men nå er tiden inne for noe helt nytt. EA annonserte nettopp neste kapittel i serien, foreløpig kalt bare Burnout 5. Og nå er det ren nestegerasjons spilling det er snakk om – spillet bygges fra grunnen av for Xbox 360 og PlayStation 3.

Galskap i paradiset

Spillet foregår i en by kalt Paradise City, der du får ubegrensede muligheter til å skape kaos og ødeleggelse. Alle kryss skal kunne være åsteder for enorme kollisjoner og du skal kunne grisekjøre i hver eneste lille gate.

Det vil også finnes gjenger som ikke akkurat er vennlig innstilt, og de legger merke til deg hvis du tøffer deg for mye.

Criterion lover naturligvis at spillet vil være eksepsjonelt nyskapende, og by på kaotisk og brutal kjøring som aldri før. Grafisk vil den også vise de nye konsollenes muskler, blant annet vil bilene kunne ødelegges til det ugjenkjennelige.

Vi gleder oss til flere detaljer og skjermbilder, men må nok vente en stund. Burnout 5 skal lanseres en gang i 2007.