2218184[1]

Annonse


Test: SonyEricsson K610i

SonyEricsson slipper i disse dager K610i, storebroren til salgssuksessen K600. K600 var Ericssons første lommevennlige 3G-telefon, og her er altså oppfølgeren.

Skjermen trekker ned

Mens designet på K600 kunne oppfattes som mer eksklusivt og stilrent, kan K610i skryte av et svært behagelig tastatur, som skapt for tekstmeldinger, og alle snarveisknappene en kan trenge. Mobilen finnes i to farger, Urban Silver og Evening Red.

Skjermoppløsningen på 176×220 punkter trekker ned i forhold til tilsvarende mobiltelefoner. Har man et kamera på to megapiksler, bør skjermen gjengi billedkvaliteten bedre enn her. Det nevnte kameraet har imidlertid svært god responstid, selv om billedkvaliteten ikke er all verden.

Glimrende batterikapasitet

Telefonen skiller seg ut ved å være lynrask å navigere. Telefonen har 3G, men ikke EDGE, og det er støtte for Bluetooth, Java og MP3. MP3-funksjonaliteten kunne vært bedre, men du får det til hvis du vil. Internminnet er på puslete 16 MB og det følger med et minnekort på 64 MB.

Annonse


Imidlertid er K610i en mobil som først og fremst er beregnet på helt vanlig mobilbruk. Dette fungerer den ypperlig til. Med godt tastatur og fantastisk god batterilevetid (opptil tre døgn ved tung bruk), får du god valuta for pengene. Pris uten abonnement er 2300 kr, men allerede nå kan du få disse mobilene ned i én krone med abonnement.

Les hele saken på DinSide