Kevin Mitnick klarte å hacke seg inn i USAs sikreste datasystemer, men ikke på sin egen Facebook-konto...

Annonse


Super-hacker hacket igjen

I stedet for reklame for bedriften hans, kunne man lese svært lite flatterende karakteristikker av Mitnick.

Kevin Mitnicks navn var nærmest synonymt med hacking i en periode. Det fikk enorm medieoppmerksomhet da han i 1995 ble dømt til fem års fengsel for datasvindel. Etter løslatelsen hadde Mitnick forbud mot å nærme seg datamaskiner. Denne karantenen ble opphevet først i 2003.

“ZMOG!! THE MITNICK GOTZ OWNED!!

I dag driver Mitnick egen konsulentvirksomhet og har skrevet to bøker. Besøkende til hjemmesiden hans søndag kunne imidlertid lese at den var blitt hacket av pakistanske hackere, sammen med karakteristikker av Mitnick som ikke egner seg på trykk.

-Web-hostingløsningen jeg bruker ble hacket. Heldigvis har jeg ikke konfidensielle data på siden min, men ingen liker å miste ansikt, sier Mitnick til News.com

Annonse


Ute etter Mitnick

Hackerne tok over hele serveren som blant annet inneholdt Mitnicks hjemmesider. Imidlertid var Mitnicks side den eneste som ble sabotert, så super-hackeren velger å tro at han er målet for angrepet.

Mitnick ble arrestert i 1995 etter å ha brutt seg inn i datasystemene til selskaper som Nokia, Fujitsu, Motorola og Sun Microsystems. Prosessen mot Mitnick bar til en viss grad preg av å være en heksejakt. Mitnick har hevdet at han en gang satt åtte måneder i isolat fordi kjæresten hans hadde fortalt politiet at han kunne starte en atomkrig ved å plystre i telefonen.

Kilder:
News.com
Wikipedia