zxcvzxdbvxcb

Annonse


Vista blir sikrere

Torsdag 8. august slapp Microsoft en stor og viktig sikkerhetsoppdateirng for Windows. Av de syv kritiske oppdateringene, var to også relevante for Windows Vista (MS06-042 og MS06-051). Det farligste sikkerhetshullet, som gjør PC-en svært sårbar for hacking, rammer ikke Vista-brukerne.

Oppdateringer i betaperioden

Vista-brukere kan laste ned de nødvendige oppdateringene via Windows Update. Det kan komme til å komme flere sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft etter hvert som betatestingen skrider frem.

Dette er første gang en stor produktlansering fra Microsoft får sikkerhetsoppdateringer gjennom hele betaprosessen. I tiden mellom betaperiodens slutt og den offisielle lanseringen av Windows Vista på nyåret, vil det ikke bli sluppet sikkerhetsoppdateringer for det nye operativsystemet.

Microsoft varslet også en oppdatering for Internet Explorer 6 neste uke, etter at den siste sikkerhetsoppdateringen skapte problemer for noen Explorer-brukere.

Annonse


Kilder:
BetaNews
The Register