Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Solberg lager rallyspill

Du har kunnet kjøre som Petter i en årrekke i WRC-spillene. Men nå lager Spydeberg-gutten sitt eget spill.

Colin McRae og Richard Burns har gjort det – lansert sine egne, suksessrike rallyspill for både konsoller og PC. I tillegg har de fleste av oss kunnet kose seg med de offisielle WRC-spillene til PS2 og RalliSport Challenge til Xbox. Er det plass til ett spill til i sjangeren?

Petter Solberg synes det. Den populære føreren har i alle år vært entusiast av WRC-spillene på PlayStation 2, og har etter sigende for vane å bruke all fritid til å øve seg på de virtuelle banene.

Nestegenerasjons rally

Så mannen bør vite hva som kreves av et rallyspill, og skal nå investere millioner i selskapet Momentum, som har erfaring med diverse mobil- og PocketPC-spill. Selskapet får to år på seg på å designe spillet, og det skal lanseres utelukkende til nestegenerasjons-konsoller, altså PS3 og Xbox 360 (ikke noe Wii, altså).

Petter Solberg kommer naturligvis til å fronte selve spillet. Solberg-brødrene har vært flittig brukt i norske lanseringer av siste års WRC-spill, det spørs altså om de fremdeles vil ha kontrakt med Nordisk Film for å promotere en konkurrerende tittel.

Blir det bra? Vi får se om to år.

Kilde: N24.