Palm må bevise med neste modell av Treo.

Annonse


Ny Treo fra Palm

Fra å ha dominert markedet for PDA-er og smarttelefoner, har Palm klart å bli fullstendig akterutseilt i forhold til konkurrentene. Derfor er det vinn eller forsvinn nåde selskapet lanserer sin nye Treo i september.

3G-telefon med Windows

Selskapet vil foreløpig ikke si noe om når vi kan vente håndsettet i butikkene, men analytikere regner med at de satser på å være ute i god tid til det viktige julesalget.

Det er foreløpig få kjente detaljer om den nye Treo-modellen. Imidlertid er det klart at den vil være en 3G-telefon med Windows Mobile operativsystem.

Vinn eller forsvinn

I utgangspunktet vil Palm lansere telefonen til Vodafone-kunder i europeiske land. Dette vil bli et viktig ledd i forsøket på å vinne tilbake tilliten selskapet har mistet. Dårlige produkter, feil på feil og tøff konkurranse har rammet Palm hardt. Nå er selskapet nødt til å bevise for å overleve. For eksempel har den nåværende Treo-modellen plass for WiFi- og bluetooth-kort. Konkurrenter som Nokia og SonyEricsson leverer dette integrert i telefonen.

Annonse


Nå håper Palm at overgangen til Windows Mobile skal få slutt på noen av klagene. Selskapets eget mobilsystem har vært kjent for jevnlige disk-krasj med påfølgende problemer.

Kilde:
Reuters
Engadget