Annonse


Velkommen til nye ITavisen!

Webdesignerne i Mediafront og staben i vårt forlag Aller Internett har jobbet med «nye» ITavisen helt siden i fjor høst. Nå er vi endelig klare til å presentere resultatet for alle våre lesere.

Nyheter som synes

Det er lett å se at mye er forandret. Først og fremst har vi forenklet og tydeliggjort menyene våre. Vi har satt av plass til tilbud og tjenester som kommer i tillegg til de fortløpende nyhetsoppdateringene.

Viktigst er det likevel at vi nå prioriterer og synliggjør nyhetene på en annen måte enn før. Mens alt tidligere kunne synes like viktig, vil du nå tydeligere vil se hvilke saker vi prioriterer og mener er viktige i IT/spill/digitalverdenen.

Masse nytt i høst

Designen er den første endringen i en større fornyelse i ITavisen. Ut over høsten vil du merke at vi vil få flere tester, flere brukerstyrte tjenester, flere eksklusive saker og kjappere nyhetsoppdatering.

Annonse


Men viktigst av alt: Vi skal fortsatt være Norges største, mest relevante og mest leservennlige IT-nettsted.

Håper du liker vår nye drakt!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse