Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ett år med podcasting

Med episode 48 markerer vi samtidig ettårsdagen for podcasting her på ITavisen. Hør ukas podcast her.

Vi var sannelig ikke sikre på hvordan dette ville gå da vi satte oss ned og tok opp vår første podcastsending i begynnelsen av august i fjor, men her står vi altså, ett år senere, og holder det fremdeles gående.

Det har vært et begivenhetsrikt år, med mye teknoprat, en del tull, og et solid knippe hørverdige intervjuer. For de som ønsker å bla seg gjennom podcast-arkivet på jakt etter godbiter, kan vi anbefale følgende intervjuer:

Hør ukas podcast

I ITavisen Podcast 048 er vi tilbake fra sommerferie, og innbyr til en trivelig teknologiprat mellom redaktør Tore Neset og journalist Martin Sivertsen, om aktuelle saker fra IT-verdenen de siste par ukene.

Du kan laste ned og høre ukas podcast HER