Hopp til navigasjon Hopp til innhold
GOW400

Gears of War får lanseringsdato

Det mest etterlengtede Xbox 360-spillet denne høsten har endelig fått utgivelsesdato. Dagen sammenfaller med en annen, stor begivenhet i spillindustrien…

Helt fra vi så de første glimtene av Gears of War på E3 2005, og snakket med sjefsdesigneren Cliff Bleszinski om hans visjon for spillet, visste vi at det var tittelen å se opp for på Xbox 360. Og det er også slik Microsoft har posisjonert spillet, som det ultimate mesterverket for sin konsoll – i alle fall inntil flere detaljer om Halo 3 begynner å dukke opp.

Vi snakket med CliffyB enda en gang på X05, og fikk til slutt muligheten til å prøvekjøre spillet selv på årets E3. Og ble mer og mer overbevist om at Gears of War er noe å se frem til.

GOW400

Men om det virkelig blir bra, finner vi først ut den 17. november. Det er nemlig dagen spillet lanseres i Norge. Tilfeldigvis er det samme dagen en ikke ubetydelig konsoll, PlayStation 3, kommer i butikk. Ganske typisk taktikk, altså. Og det gjør ikke jobben vår lettere akkurat, nå må vi anmelde Gears of War samtidig som vi forbereder PS3-dekningen vår!

Men en morsom høst for spillentusiaster blir det uansett. Følg med for mer dekning fremover.