Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Konverterer alle formater gratis

«Super» er gratisvaren som både ser godt ut og gjør om videoklippene dine til ønsket format.

Super
The Inquirer skamroser programmet etter å ha prøvd det ut. De anbefaler alle å laste ned Super før man kjøper noen som helst annen videotransformer.

Programmet ffmpeg har åpen kildekode og får også gode skussmål fra nettstedet. Men årsaken til at de tror Super vil nå lengre er det enkle og lett tilgjengelige layout, der ffmpeg kun har tekstbasert brukergrensesnitt.

Lett og alt-i-ett

For brukere flest, som ikke driver programmering eller åpen kildekode, ønsker opplagte knapper og menyer.

Super har laget en Windows-meny for en samling programmer som ffmpeg, mplayer, x264, mppenc, ffmpeg2theora og en drøss med codec-er.

Du kan med andre konvertere frem og tilbake mellom AVI, WMV, ASF, Realvideo, Quicktime og så videre. Videoformater som nye .3gp brukt i mobiltelefon og FLV, fra «Flash Video», er også tilgjengelig.

Windows-fasade

The Inquirers journalist minner om at slik gratisvare ikke kommer med programstøtte slik betalingsprogrammer gjør, men at det ikke er mye å tape på å laste ned konverteren. Programmet vil lete etter nyere versjoner på nett, men dette kan slås av og Super fungerer supert også uten nettilgang.

Til sist var det viktig å presisere at kvaliteten, farten og utvalget av codec-er bygger helt og holdent på originalprogrammene som ligger bak Windows-fasaden.

Kilde:
The Inquirer

Stikkord: programvare