Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Falske annonser for iPhone

Neste uke får vi vite om Apple virkelig lanserer sin sagnomsuste mobiltelefon iPhone. I mellomtida kan du se «annonsene».

iPhone_fake
Når WWDC (Worldwide Developers Confernce)-konferansen i San Francisco åpner mandag, forventer mange at Steve Jobs skal ha telefonen klar. Ryktene er mange, men det finnes også indikasjoner på at det kan være hold i dem.

Storbank satser på iPhone

Blant annet har storbanken Bank Of America kommet med en offisiell melding der de skriver at de baserer sine estimater for Apples utvikling på børsen framover på at telefonen kommer i løpet av 2007. Og Apple har selv langt på vei bekreftet at de holder på med et mobilprosjekt.

Da Apple kom med sin iPod i 2001, var det ingen mangel på MP3-spillere som gjorde akkurat det samme. Mange avfeide derfor spilleren som «nok en MP3-spiller».

Gjør de en iPod igjen?

De skulle komme til å ta sørgelig feil. I dag har iPod et sted mellom 70 og 80 prosent av markedet, avhengig av hvordan man regner.

Nå venter mange at Apple skal komme til å gjøre det samme med mobilmarkedet. og det selv om verken Sony Ericson, Nokia eller Motorola ser ut til å skjelve nevneverdig i buksene ennå.

God forfalskning

Ikke uventet går spekulasjonene høyt om hvordan den nye telefon ser ut og virker. Og mens det tidligere bare lå stillbilder ute i forkant av Apple-lanseringer, har videotjenester som YouTube og Google Video ført til at folk tar seg tid til å lage forseggjorte videoer også.

Enkelte, som denne og denne er kanskje ikke ment så alvorlig.

Mens videoen under unektelig ser ut som den kan være lekket fra Apple. Så har da også 44 000 sett den så langt.

Stikkord: mac, Mobil