Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Poker-nettsted stengt for USA

Den svenske nettpokertjenesten 24H Poker er nå stengt for amerikanske spillere. Årsaken er frykt for myndighetene.

24hpoker
Det er foreløpig ikke helt avklart om nettpoker er forbudt i USA på føderalt nivå. Det som er sikkert, er at slike spill er forbudt i et flertall av delstatene i landet. Noe som er lite relevant, siden Internett ikke respekterer delstatsgrenser.

Forventer ikke tap

– Vi er sterkt i tvil om vi kan ha amerikanske spillere på markedet på grunn av den juridiske situasjonen som råder i USA. Så lenge det er uavklart foretrekker vi å stenge ute disse spillerne for ikke å begå lovbrudd, sier informasjonsansvarlig Pia Rosin til IGD.se.

Selskapet har mest fokus på Europa, og forventer ikke noe stort tap på grunn av at de nå gir fra seg det amerikanske markedet. Tjenesten har mange norske kunder.

Stikkord: internett