Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mer Mac-vennlig Skype

Skype slipper nå en egen Mac-versjon av sin programvare versjon 1.5. En av ITavisens lesere har prøvd, og er storfornøyd.

Skype for Mac
Skype slipper nå versjon 1.5 av programvaren sin i en egen Mac-versjon. For Windows har programvaren allerede kommet til versjon 2.5, men forbedringene er likevel store.

Med eller uten webcam-support

Oppdateringen, som kan lastes ned her, har et Mac-spesifikt brukergrensesnitt. I tillegg får du et Spotlight-lignende kontaktsøk, og bedre integrasjon med Mac OS Xs adressebok og Microsoft Entourage. Du kan også vise kontaktene dine om du er pålogget.

Mac-versjonen er i Universal Binary. Den har ikke webcam-support. Det har imidlertid en bittelitt eldre versjon, som kan lastes ned separat. Dette er Skype med videokonferanse for Mac 1.5. En av ITavisens lesere, Jørund Follestad fra Moss, har prøvd denne og er svært fornøyd med forbedringene:

– Fungerer veldig greit

Hjemme hos oss kjører vi Windows XP, men svigerfar har Mac. Tidligere har det vært store problemer med å få videosamtaler til å fungere skikkelig i Skype. Nå ser det ut til at det fungerer like greit som mellom to Windows-maskiner. Dermed kan bestefar lese godnatthistorier for treåringen via skjermen hvis han vil, skriver Follestad i en e-post til ITavisen.

Kilde:
Reg Hardware

Stikkord: internett