Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lek med Google!

Hva med en runde slagskip i Google Earth og eller litt kunstmaling i «Google Paint»?

55 ways to have fun with google
Phillip Lenssen har utgitt en bok med 55 metoder man kan more seg med søkegiganten. «55 Ways to Have Fun With Google» gir hver metode et eget, lite kapittel. Litteraturen henviser stort sett til Google selv eller andres parodier og avvarter av selskapets tjenester, som nevnte slagskip og Google Paint.

Her skrives det om Google bryllup, kalkulator, sport, alfabete, hacking, spill, park, oversettelse og slossing. Kapitlene har navn som «Oops, I Googled again» og «Google Cookin’ a Lemon Chicken»

Gratis å laste ned

– Noen av de 55 måtene å ha det gøy med Google lærer oss noe om livet, Google, og hvordan bli en bedre søker. Og de andre? Vel, de er seriøst bare her før moro skyld, skriver Lenssen i sin introduksjon.

Boka er på litt mer enn 220 sider og koster 107 kroner (USD 16,95) i trykket form på Lulu.com. Alternativt kan du laste den ned gratis på siden i PDF-format. Har du først fått tak i en kopi, kan den fritt deles med dine venner på en ikke-kommersiell måte.

Kilder:
«55 Ways to Have Fun With Google»
BattleMedia.com

Stikkord: internett