Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Motorola på nett med Yahoo

Fra neste år vil alle Motorolas håndholdte apparater leveres med nettsøk, e-post og adressebøker fra Yahoo.

Motorola og Yahoo
Selskapene la ut om den spenstige satsingen i går, etter å ha inngått samarbeid i fjor. «Yahoo Go for Mobile» vil bli være standard for alle Motorolas millioner av telefoner og andre mobile kommunikasjonsapparater i Europa, Asia, og Nord- og Sør-Amerika.

– Sammen gjør Yahoo og Motorola det lettere enn noen gang for brukere å nå sine
favorittsider på nett, informasjon og innholdet både på sine datamaskiner og mobiltelefoner, sier en representant for Yahoo, Marco Boerries til AFP.

Vokser mest

Motorola er verdens nest største produsent av mobiltelefoner. I går ble det også klart at selskapet økte mest av alle på mobilmarkedet etter at andre kvartal er over i USA, skriver Reuters. Motorolas markedsvolum steg med 26 prosent til 235 millioner enheter totalt. Mobilprodusenten har nå 22 prosent markedsandel.

Verdenes mobilselskaper venter å selge en milliard mobiltelefoner i år.

Stikkord: internett, Mobil