Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple bekrefter iPhone

Apple har kommet med det nærmeste man antagelig kommer en bekreftelse på at selskapet virkelig jobber med en iPhone.

iPhone
I takt med iPod-spillernes suksess har ryktene om en iPhone fra Apple vokst i styrke. Disse ryktene blir ikke mindre av at SonyEricsson for tiden har stor suksess med sine Walkman-mobiler.

Rokr var en flopp

Motorola slapp i fjor iTunes-telefonen Rokr i samarbeid med Apple. Denne har imidlertid ikke vært noen stor suksess, da Apple har sørget for at den har alt for dårlig lagringskapasitet til å konkurrere med en dedikert MP3-spiller.

På Apples siste kvartalspresentasjon ble Apples finansdirektør Peter Oppenheimer spurt om hva Apple har tenkt å gjøre i forhold til SonyEricssons Walkman-suksess:

– Mobiltelefonene kommer

– Med hensyn til mobiltelefoner mener vi at dagens telefoner ikke er de beste musikkspillerne. Det mener vi at iPod er. Dette vil antagelig endre seg over tid, og vi sitter ikke her og gjør ingenting.

Dette må tolkes som at Apple er i gang med å ruste seg mot konkurransen fra mobiltelefonene. I og med at selskapet er notoriske for aldri å bekrefte eller avkrefte noe som helst, er dette antagelig det klareste hintet man får før produktet plutselig er på markedet.

Kilde:
Engadget

Stikkord: Mobil, mp3