Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Panikk blant nettgamblere

Aksjekursene på flere kjente gamblingnettsteder stupte etter at det ble kjent at direktør David Carruthers i Betonsports er arrestert i USA.

Kort sparess poker
Carruthers ble arrestert under en mellomlanding i Texas, og sitter nå varetektsfengslet, siktet for utpressing, sammensvergelser og bedragerier.

Flere er ettersøkt

Nå frykter bransjen at USA skal komme etter flere nettsteder. Det skal allerede være utstedt arrestordre på elleve personer fra fire forskjellige selskaper, med likelydende siktelser som i Carruthers-saken.

Gray Kaplan, grunnleggeren av Betonsports, er siktet for hele 20 forskjellige forhold, blant annet avgiftsunndragelser for 21 millioner kr. FBI har pålagt fire telefonselskaper å sperre all trafikk mot Betonsports sine sider.

Driver videre

Ett lovforslag mot nettgambling er for tiden under behandling i USA. Carruthers har utpekt seg som en av de mest markante talspersonene mot et forbud.

En talsperson for Betonsports sier at selskapet fortsetter med «business as usual», og at driften går som vanlig fra selskapets servere i Costa Rica og Kuala Lumpur i Malaysia, langt borte fra USAs lange arm.

Kilde:
N24
Gambling911

Stikkord: internett