Gimmesomtune i arbeid

Annonse


iTunes henter platecoverne for deg

Gimmesomtune i arbeidGimmeSomeTune er et gratis tilleggsprogram til den populære digitale musikkspilleren iTunes fra Apple. Applikasjonen er lett å konfigurere og navigere med mange valgmuligheter og snarveier.

Støtteprogrammet leverer en liten ekstrameny som glir frem med opplysninger om låtene som spilles. Farge, gjennomsiktighet og hvor lenge vinduet skal vises bestemmer du. En minikontroller er også tilgjengelig.

Samkjører med iChat

Nytt i juliutgaven, versjon 1.6, er muligheten for å få tak i plateomslagene til musikken som spilles automatisk og kostnadsfritt fra nettet.

Denne tjenesten støttes også i nettpratingsprogrammet iChat. Her kan sangtitlene du spiller i iTunes vises for de du snakker med. Ifølge Softpedia kan nå iChat bildet ditt byttes ut med platecoverne.

Annonse


Kun for Mac

Programmet er kun kompatibelt for de med operativsystemet Mac OS X 10.3.9 eller senere versjoner. Tilleggsapplikasjonen setter også iTunes 6 som minimumskrav. Selskapet Eternal Storms Software står bak produksjonen.

Fornyet klokkalarm

Apple la for øvrig ut en ny utgave av sin musikalske klokkealarm i går. Ekstraprogrammet Awaken 2.6 spiller ønsket iTunes-musikk til ønsket tid.

Kilde: Apple