Half Life 2 80

Annonse


Half Life 2 på konsoll – igjen

Half Life 2 80At Half Life 2 kommer til de nye spillkonsollene, har egentlig aldri vært noe stor hemmelighet. Men at vi får så mye godteri med på kjøpet, er rimelig overraskende.

For selv om Half Life 2 til den gamle Xboxen floppet (sånn går det når du slipper spillet omtrent samme dag som Xbox 360, og i tillegg tar bort flerspilleraspektet), bør de nye versjonene gjøre fansen rimelig fornøyd.

Hele sagaen på en gang

Fordi du først og fremst får både gamle Half Life 2, komplett med den nylig utgitte Episode 1, og den kommende Episode 2. I lekker HD-oppløsning, HDR og det hele.

Dessuten får du også med det fæle fjortisfenomenet Counter Strike: Source. Ugh.

Annonse


Men enda mer spennende: Team Fortress 2 er tilbake. Det gamle flerspiller-prosjektet som har ligget på is i årevis har fått seg en betydelig ansiktsløftning, og vil også være en del av HL2-pakken. Og enda mer: Et helt nytt minispill, foreløpig kalt Portal, følger også med. Det er plassert i HL2-universet, og lar spilleren skape Prey-aktige portaler fritt, med et spesielt våpen. Artig.

Alt dette kommer til høsten, til PS3 og Xbox 360. Samme dag som HL2: Episode 2 kommer til PC, og PC-versjonen vil også inneholde Team Fortress 2 og Portal. Det blir en god høst.