mpc9000

Annonse


Felt-PC på boks

mpc9000Den bærbare PC-en blir omtalt som en maskin for felten, skapt for militærøvelser og eksperimenter i lite tilgjengelige strøk. Skjermen og tastaturet kan slås igjen som en luke. Dette sørger for at utstyret ikke blir eksponert for støv, sand eller uvær før bruk.

Boksen kan sparkes og mistet i bakken takket være god beskyttelse fra lett aluminium og støtfangere i gummi. På innsiden holdes kortene fast med ekstra klyper og harddisken er beskyttet av antisjokk-finesser.

Solid maskinvare

Metallklumpen leveres også med robust hardware. Mikrohovedkortet stammer fra ATX, USB 2.0, PCI-utganger, en gigabit eternett og en gigabyte med RAM. Man kan velge mellom 15,4 eller 17-tommers LCD-skjerm, og om tokjerneprosessoren skal komme fra AMD eller Intel. Strømtilførselen måler 400 watt.

Databeistet er produsert av Contemporary Microsystems. Prisen er foreløpig ikke oppgitt.

Kilder:
Contemporary Microsystems
PRWeb.com