Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Snart ny Windows igjen

Steve Ballmer lover at det aldri skal gå så lang tid igjen før Microsoft lanserer et nytt operativsystem. Dermed kan du måtte bytte ut Vista før du aner det.

foto: Per Ervland
Du hadde så vidt lært deg å si Aero og Glass, så var det på’n igjen med nytt operativsystem, nye begreper, ny runde med beta-testing – og la oss ikke forglemme – antagelig ny PC.

Jobber på høygir

Dette kan bli virkeligheten for fremtidens Windows-brukere. Nå har nemlig Microsoft-sjef Steve Ballmer lovet at det aldri skal gå så lang tid mellom to operativsystemer som det har gjort mellom Windows XP og Windows Vista.

Det er nå fem år siden Windows fikk sin siste store ansiktsløftning, og Microsoft jobber på høygir med å få ferdig sitt nye operativsystem Windows Vista på nyåret.

– Aldri mer

I en tale til kunder og forretningspartnere ga Steve Ballmer uttrykk for at han tror Windows Vista vil bli en kioskvelter for Microsoft. Samtidig lovte han at det er siste gang Microsoft lar det gå så lenge uten å lansere en stor oppgradering til flaggskipet sitt.

Etter planen skulle Windows Vista vært på markedet mot slutten av 2006. Dette er nå utsatt til våren 2007. Bill Gates har tidligere uttalt at det er 80 prosent sjanse for at Windows Vista blir ferdig til planlagt tid.

Kilde:
Reuters

Stikkord: windows