brin&page_web

Annonse


Google-gründere krangler om party-fly

brin&page_webSom de fleste andre opplever de tidligere nerdene Sergey Brin og Larry Page at det er få ting som gjør mer for dametekket enn en milliard i banken. Se bare på Donald Trump – ville han fått de samme damene hvis han var rørlegger(ikke noe vondt om rørleggere, men du veit…)?

I strid med flydesigner

Google-gutta har derfor gått til bestilling av et party-fly, som skulle utstyres av fly-designer Leslie Jennings, den samme mannen som i sin tid designet Microsoft-flyet.

Google flyNå er selskapet som eier Boeing 767-flyet i en bitter rettsstrid med samme Leslie, etter at denne fikk sparken fordi han angivelig skal ha vært vanskelig å få tak i og ikke gjorde en god nok jobb. Dermed får hele verden tilgang til de utrolige historiene fra rettssalen.

Hengekøyer og cocktailbar

Ifølge Jennings skal herrene Brin og Page blant annet ha bedt om å få hengekøyer fra taket i det uvanlig store privatflyet. En cocktailbar måtte selvfølgelig også på plass.

Annonse


Om Sergey Brin har mer drag på damene enn Larry Page, skal være ukjent. Ihvertfall skal det ha blitt bråk mellom de to når Brin ville ha en seng av typen Cailfornia King Size på soverommet sitt. Page skal ha vært sterkt uenig i dette.

Bløffer folkelighet?

Til slutt ble Google-direktør Eric Schmidt nødt til å gå imellom:
– Dere kan begge få så store senger dere vil, beroliget han de to store guttene.

Nå går spekulasjonene om hvorvidt Page og Brin er i ferd med å bli stormannsgale, og om hvorvidt deres forlkelige image, med jeans og t-skjorter til hverdags, bare er en bløff.

Kilder:
The Register
The Wall Street Journal